PROJECTEN

VAST ONDERHOUD BEGRAAFPLAATS 'HET HOGE HEEM'

Bespaar op uw jaarlijkse kosten aan uw bedrijfstuin door een onderhoudscontract bij ons te nemen. Wij kunnen u op het gebied van het bedrijfsterrein volledig ontzorgen. Door eenmalig een pakket overeen te komen waarin we afspreken wat belangrijk is voor u, kunt u ervan uitgaan dat uw bedrijfsterrein er altijd netjes bijligt.

GAZON ONDERHOUD IN BOSCH EN DUIN

Goed gazon onderhoud maakt het gras gezond en groen. Voor een gazon is een juiste bodemgesteldheid en een goede vochtbalans in de bodem van groot belang. De juiste bemesting draagt bij aan goede groei van het gras. Daarnaast kan het nodig zijn uw gazon te verticuteren, waardoor het mos grotendeels verdwijnt en de wortels van het gras meer lucht krijgen om zich te ontwikkelen. 

TUIN AANLEG IN BENNEKOM

Is het tijd voor verandering in uw tuin en wilt u veranderingen in uw tuin? Wilt u een nieuwe schutting, vijver of een nieuwe beplanting? Uw tuinaanleg klus wordt door ons volledig uitgevoerd. Wij ruimen de huidige tuin uit en komen samen met u tot de aanleg van een nieuwe tuin.

HAGEN SNOEIEN IN VEENENDAAL

Zowel in compacte stadstuinen als grotere landelijke tuinen en bedrijfsterreinen verrichten wij onderhoudsklussen. We beschikken over hoogwaardige gereedschappen zodat we de moeilijkste klussen aan kunnen. De tuin ziet er zo weer verzorgd uit.

Laat ons ook uw tuin onderhouden! Neem nu contact op met ons via het contactformulier.

© 2020 door Arentsen & Van Zee Hoveniers