top of page

PROJECTEN

VAST ONDERHOUD

Bespaar op uw jaarlijkse kosten aan uw bedrijfstuin door een onderhoudscontract bij ons te nemen. Wij kunnen u op het gebied van het bedrijfsterrein volledig ontzorgen. Door eenmalig een pakket overeen te komen waarin we afspreken wat belangrijk is voor u, kunt u ervan uitgaan dat uw bedrijfsterrein er altijd netjes bijligt.

TUIN AANLEG

Is het tijd voor verandering in uw tuin en wilt u veranderingen in uw tuin? Wilt u een nieuwe schutting, vijver of een nieuwe beplanting? Uw tuinaanleg klus wordt door ons volledig uitgevoerd. Wij ruimen de huidige tuin uit en komen samen met u tot de aanleg van een nieuwe tuin.

ETWlogo.png
BOOMVERZORGING

Van het vellen van de hoogste bomen tot het snoeien van de kleinste boom, we voeren alle boomklussen graag voor u uit. We zijn in het bezit van de juiste zaag- en klimcertificaten (European Tree Worker) om bomen te verwijderen. Ook kunnen we de aanplant van nieuwe bomen verzorgen of onderzoek doen naar de conditie en veiligheid van uw boom.  

ONDERHOUD PARTICULIERE TUINEN

Zowel in compacte stadstuinen als grotere landelijke tuinen en bedrijfsterreinen verrichten wij onderhoudsklussen. We beschikken over hoogwaardige gereedschappen zodat we de moeilijkste klussen aan kunnen. De tuin ziet er zo weer verzorgd uit.

GAZON ONDERHOUD

Goed gazon onderhoud maakt het gras gezond en groen. Voor een gazon is een juiste bodemgesteldheid en een goede vochtbalans in de bodem van groot belang. De juiste bemesting draagt bij aan goede groei van het gras. Daarnaast kan het nodig zijn uw gazon te verticuteren, waardoor het mos grotendeels verdwijnt en de wortels van het gras meer lucht krijgen om zich te ontwikkelen. 

Laat ons ook uw tuin onderhouden! Neem nu contact op met ons via het contactformulier.

bottom of page