OVER ONS

Bij ons bedrijf werken mensen met hart voor de zaak. Hieronder stellen we er een aantal aan u voor:

Geert-Willem Arentsen
Oprichter

Een passie voor groen en bovenal voor bomen. Geert-Willem begon samen met Laurens dit bedrijf in 2011 en heeft inmiddels al veel tuinen gezien. Hij is in het bezit van een ETW certificaat en hij hangt het liefst in de boom voor snoei of onderzoekswerk. 

Laurens van Zee
Oprichter

Boerenzoon en harde werker. Laurens van Zee is samen met Geert-Willem de oprichter van dit bedrijf en loopt inmiddels al heel wat jaren in de tuin. Laurens heeft met name verstand van bestratingen, overkappingen en houtwerk. Het liefst werkt hij 24 uur per dag. 

Gijs
Student

Gijs is een student van 23 die inmiddels 2 jaar bij het bedrijf werkt.  Hij stuurt land en waterbeheer en zit in zijn Master. Hij is in het bezit van een zaagcertificaat, is erg begaan met de planten en bovenal een goedlachse, harde werker. 

Kenny
Student

Kenny is een biologiestudent die inmiddels ruim 3 jaar werkt bij AVZ Groen. Hij is een betrouwbare harde werker, die menige aanlegklus met een goed resultaat heeft afgerond. 

Jochem
Student

Jochem blinkt uit in plantenkennis en zoals alle werknemers weet hij van aanpakken. Ook hij werkt inmiddels al weer een aantal jaar in de tuin.

Kenny
Student
Bart
Student

Bart is een inmiddels ex-student uit Wageningen, waar hij plantwetenschappen studeerde. Altijd energiek en enthousiast, en een erg harde werker.

© 2020 door Arentsen & Van Zee Hoveniers