top of page

OVER ONS

Bij ons bedrijf werken mensen met hart voor de zaak. Allen met een verleden op de Wageningen Universiteit of hogeschool Larenstein. Hieronder stellen we er een aantal aan u voor:

boom vellen kappen_edited.jpg
Geert-Willem Arentsen
Oprichter

Een passie voor groen en bovenal voor bomen. Geert-Willem begon samen met Laurens dit bedrijf in 2011 en heeft inmiddels al veel tuinen gezien. Hij heeft veel kennis van bomen en klimt het liefst in de boom voor snoei- of onderzoekswerk. 

Laurens van Zee
Oprichter

Boerenzoon en harde werker. Laurens van Zee is samen met Geert-Willem de oprichter van dit bedrijf en loopt inmiddels al heel wat jaren in de tuin. Laurens heeft met name verstand van bestratingen, overkappingen en houtwerk. Het liefst werkt hij 24 uur per dag. 

Gijs
 

Gijs is een student van 23 die inmiddels 4 jaar bij het bedrijf werkt.  Hij stuurt land en waterbeheer en zit in zijn Master. Hij is in het bezit van een zaagcertificaat, is erg begaan met de planten en bovenal een goedlachse, harde werker. 

Kenny

Kenny is een biologiestudent die inmiddels ruim 5 jaar werkt bij AVZ Groen. Hij is een betrouwbare harde werker, die menige aanlegklus met een goed resultaat heeft afgerond. 

Jochem

Jochem blinkt uit in plantenkennis en zoals alle werknemers weet hij van aanpakken. Ook hij werkt inmiddels al weer een aantal jaar in de tuin.

Kenny
Student
Bart

Bart is een inmiddels ex-student uit Wageningen, waar hij plantwetenschappen studeerde. Altijd energiek en enthousiast, en een erg harde werker.

Boom%20vellen_edited.jpg
Roel

Sinds 2019 werkt Roel bij het bedrijf en het is een zeer gewaardeerde kracht. Roel is altijd vrolijk, stroopt zijn mouwen op en is zeer gemotiveerd om te helpen bij het aanleggen van een mooie, groen tuin. 

Boomverzorging (2).jpg
Jeroen

Met zaag- en klimcertificaten op zak, heeft Jeroen zich tijdens zijn opleiding Bos- en Natuurbeheer gespecialiseerd in de boomverzorging. Hij heeft dan ook veel kennis van bomen en is zeer bedreven in de uitvoering van allerlei boomklussen.

bottom of page